Головна  →  Новини  →  26 листопада 2015

Презентація Дитячого оздоровчо-екологічного центру

Продовжуємо знайомство з роботою районних позашкільних навчальних закладів в рамках відзначення Дня позашкільника на Оболоні.

Пропонуємо ознайомитись з діяльністю Дитячого оздоровчо-екологічного центру, який входить до Європейської та Національної мережі Шкіл зміцнення здоров’я. Концепція центру – формування культури здоров’я дітей і підлітків. Напрямки оздоровчо-профілактичної роботи: лабораторія фізичної реабілітації та соціальної адаптації (моніторинг здоров’я гуртківців); оздоровча гімнастика; оздоровча хореографія; коригуюча гімнастика для підлітків з обмеженими можливостями; групи психомоторної корекції; групи спортивного орієнтування; лекторії для дітей та батьків «Творимо здоров’я душі і тіла».

У центрі пропонується:
– ранній розвиток дітей з 3 до 6 років: корекція постави, англійська мова, малювання, спів, маленький театр, улюблені рослини і тварини, аромопрофілактіка;
– еколого-оздоровче: квітникарство, юні екологи, гімнастика і хореографія, спортивні клуби, клуб дітей з обмеженими можливостями “Журавлик”, біологія, психологія, мистецтво, медицина;
– Народне мистецтво: живопис, графіка, дизайн, архітектура, кераміка, художній розпис, лозоплетіння, вироби з бісеру, народна лялька, театр мод, штучні квіти, в’язання, фітодизайн.

 

ПЕРЕГЛЯД ПРЕЗЕНТАЦІЇ

Перейти до спискуВерсiя для друку