Головна  →  Оголошення  →  1 грудня 2015

Шановні мешканці району! Долучайтесь до обговорення!

Виконуючи закон України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки" та з метою вжиття в установленому порядку заходів щодо демонтажу пам'ятників і пам'ятних знаків, присвячених особам, які причетні до злочинів радянської влади в Україні, відновлення історичної та соціальної справедливості, а також з метою підвищення культурної та туристичної привабливості столиці Київська міська рада в липні поточного року вирішила започаткувати парк історії радянської окупації в місті Києві. 

На виконання пункту 3 зазначеного рішення, Департамент земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації запропонував облаштувати парк на земельній ділянці площею 3,41 га вздовж вулиці Бережанської (від будинку №10 до будинку №24), що в Оболонському районі м.Києва. 

Відповідно до бази даних міського земельного кадастру вказана земельна ділянка обліковується як землі, не надані у власність чи користування, а також відповідно до Програми розвитку зеленої зони міста Києва до 2010 року та концепції формування зелених насаджень в центральній частині міста, затверджених рішенням Київради від 19.07.2005 №806/3381 (зі змінами та доповненнями), включена до озеленених територій загального користування міста Києва.

Шановні оболонці!

З метою врахування громадської думки у процесі вирішення питань місцевого значення, підвищення якості  підготовки рішень з  важливих питань  державного  і  суспільного життя, створення умов для участі громадян у розробленні  проектів таких рішень запрошуємо взяти участь в обговоренні питання створення на території Оболонського району м.Києва вздовж вулиці Бережанської парку історії радянської окупації.

Свої пропозиції та зауваження просимо надавати у письмовій формі та надсилати на адресу: вул. Тимошенка, 16, відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, або електронною поштою за адресою: [email protected], із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 419-06-74, 418-30-64.

Всі пропозиції будуть узагальнені та надані Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА для подальшого врахування при прийнятті рішення.

Перейти до спискуВерсiя для друку