Головна  →  Новини  →  30 листопада 2015

У столиці субсидію на оплату комунальних послуг отримує понад 156 тисяч родин

За період із 1 листопада 2015 року за отриманням житлової субсидії звернулося понад 8 тисяч сімей столиці. Загалом житлову субсидію отримують понад 156 тисяч київських сімей. Це майже на сто тисяч більше, ніж минулого року: у листопаді 2014 року субсидію отримували близько 54 тисяч домогосподарств. Про це повідомили в Департаменті соціальної політики Київської міської державної адміністрації.

Після впровадження нового порядку нарахування житлової субсидії з 1 травня 2015 звернулось понад 100 тисяч сімей столиці.

Як зазначають у Департаменті соціальної політики, наразі ведеться активна робота з оформлення субсидій населенню. Нагадаємо, аби претендувати на отримання субсидії, необхідно подати до органів соціального захисту за місцем проживання два заповнені документи: заяву про призначення житлової субсидії за встановленою формою та декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, за встановленою формою (скачати форми документів можна за посиланням: http://kievcity.gov.ua/news/31417.html).

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку