Головна  →  Новини  →  9 грудня 2015

Майже 3 мільярди гривень сплатили платники податків Оболонського району столиці до бюджету держави

Як повідомив керівник Оболонської податкової інспекції Андрій Пащенко за підсумками 11 місяців поточного року до Державного бюджету платниками податків району було перераховано 2 мільярди 92 мільйони гривень, що на 31% або на 496 мільйонів більше за минулорічні показники.

До місцевого бюджету з початку року було сплачено 897 мільйонів гривень, що на  253 мільйони гривень або на 39% більше ніж у минулому році.

Збільшення надходжень, у порівнянні з відповідним періодом 2014 року, відбулось за всіма основними бюджетоформуючими податками, зокрема: на 297 мільйонів гривень (32 %) збільшились надходження з податку на додану вартість  та склали 1 мільярд 204 мільйони гривень; на 119 мільйонів гривень (19%) зросли  надходження податку на доходи фізичних осіб та склали 747 мільйонів гривень; на 27 мільйонів гривень (8,5%) зросли надходження з податку на прибуток та склали 349 мільйонів гривень.

Надходження по єдиному соціальному внеску з початку року складають 1 мільярд  484 мільйони гривень.

Андрій Пащенко дякує сумлінним платникам податків та наголошує, що у такий складний та відповідальний період країна, як ніколи, потребує своєчасного та прозорого наповнення бюджету.

 

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м.Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку