Головна  →  Новини  →  14 грудня 2015

В Оболонському районі вшанували ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

В Оболонському районі вшанували ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

14 грудня 2015 року в Оболонському районі біля пам’ятного знаку Героям Чорнобиля відбувся захід з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Цього дня людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію ХХ століття, прийшли привітати голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак, депутат Київської міської ради Володимир Старовойт, голова Фонду інвалідів Чорнобиля Оболонського району Леонід Соловей, ліквідатори катастрофи, особовий склад пожежної частини № 25.

«Сьогодні ми зібрались вшанувати тих, кому героїчними зусиллями та самовідданою мужністю вдалося приборкати вогнище безжальної радіації, врятувати нашу країну та світ, зупинивши глобальну катастрофу. Ця трагедія стала найвеличнішим виявом героїзму та самовіддачі кожного з ліквідаторів, які в той час навіть не усвідомлювали велич свого подвигу. Ваш вчинок назавжди слугуватиме прикладом для кожного із нас. Бажаю вам міцного здоров'я, багато років життя, сімейного затишку, миру та благополуччя», - зазначив Олександр Леонідович.

Також зі словами вдячності та побажаннями до ліквідаторів звернулись депутат Київської міської ради Володимир Старовойт та голова Фонду інвалідів Чорнобиля Оболонського району Леонід Соловей.

Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Чорнобиля та хвилиною мовчання вшанували пам'ять ліквідаторів аварії, які віддали життя зупинивши глобальну катастрофу.

На завершення урочистостей учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС були вручені подяки від голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

ФОТОАЛЬБОМ

Перейти до спискуВерсiя для друку