Головна  →  Новини  →  25 січня 2016

Запрошуємо родини Оболонського району взяти участь у першому етапі Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту 2016 року

   2 квітня 2016 року Асоціація сімейного спорту України разом з Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією проведуть перший етап (районні змагання) «Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту» в Оболонському районі за адресою: вул. Лугова 12, ТРЦ «Караван» на роллердромі.

   Запрошуємо родини Оболонського району з дітьми від 7 до 13 років взяти участь у першому етапі Чемпіонату міста Києва з сімейного спорту 2016 року. 

   Головною метою першого етапу Чемпіонату є визначення найспортивнішої родини Оболонського району. Спортивна програма Чемпіонату складається із 4-х видів естафет з елементами таких найпопулярніших олімпійських видів спорту, як — «Футбол», «Баскетбол» та «Хокею». 

   ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ
в районних змаганнях «Чемпіонату Києва з сімейного спорту»

1. До участі в Чемпіонаті допускаються сім’ї з дітьми від 7 до 13 років, які мешкають у Оболонському районі міста Києва.

2. У складі команд-учасниць повинно бути не менше 3 чоловік: батько, мати та діти (кількість дітей не обмежена).

3. Кожна сім’я повинна мати назву своєї команди.

4. Участь у змаганнях безкоштовна.

5. Заявки на участь подаються до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації (e-mail: [email protected]) не пізніше ніж за 7 днів до початку змагань. 

   Контактний телефон: 096-001-10-40, 044-418-69-03 Координатор з питань районного змагання «Чемпіонату Києва з сімейного спорту» в Оболонському районі Мудрик Андрій Андрійович.
Всі деталі проведення Чемпіонату можна переглянути на сайті:http://sportfamily.com.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку