КМДА Київська міська державна адміністрація


1 лютого 2016

В Оболонській РДА відбулась Стратегічна сесія розвитку району

В Оболонській РДА відбулась Стратегічна сесія розвитку району

В суботу 30 січня в актовій залі Оболонської РДА зібралось більше сотні активних, творчих, думаючих, цікавих, з різними поглядами та переконаннями людей, яких об’єднала одна мета – зробити свій район комфортним для проживання оболонців та привабливим для гостей. Серед учасників заходу були представники громадських об’єднань, депутати Київради та їхні помічники, архітектори, підприємці, історики, журналісти, керівники підприємств, представники районної влади, спеціалісти різних сфер та галузей.

Це був І етап Стратегічної сесії, присвяченої обговоренню напрямків розвитку Оболонського району. Голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак підтримав ініціативу громадської організації «Парк Наталка» щодо проведення Стратегічної сесії, надавши необхідну допомогу щодо її організації, та особисто взяв активну участь у проведенні. З 10-ї ранку до 18-ї учасники сесії визначали слабкі та сильні сторони району, потенційні загрози та можливості нашого району, ідеї щодо його розвитку, формували його бачення у майбутньому. За результатами сесії буде створена презентація, в якій будуть узагальнені та детально представлені всі ідеї та напрацювання.  

Під час ІІ етапу, який має відбутися 20 лютого, робочі групи будуть розробляти детальні плани дій за напрямками. Склад груп буде визначено за результатами І етапу з найбільш активних учасників, які готові у партнерстві з владою допомагати реалізовувати стратегію.

Проведення Стратегічних сесій на рівні міста, точніше всього населеного пункту,  вже сьогодні не новина, але ми спробували зробити це на рівні району. Сподіваємось, що це принесе тільки позитивні результати.

 

ФОТО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.