Головна  →  Новини  →  9 лютого 2016

Людмила Демченко: За перший місяць 2016 року фіскальна служба столиці нарахувала вже 27 мільйонерів

Кількість перших киян, які отримали у минулому році дохід понад 1 мільйон гривень склала 27 осіб. У своїх деклараціях про майновий стан та доходи вони задекларували доходів на загальну суму 216,8 мільйонів гривень, з яких до сплати в бюджет узгоджено 863,5 тисяч гривень податку на доходи фізосіб.

За словами керівника столичної ДФС, порівняно з минулим роком, кількість перших столичних мільйонерів суттєво не змінилась, а от їх задекларовані доходи згідно зі статистикою впали порівняно з минулим роком на понад 110 мільйонів гривень.

Проте, ці показники є лише першими аналітичними даними Кампанії декларування, які зовсім не відображають ситуації, а лише вказують на хід процесу. На перші серйозні підсумки кампанії «Декларування – 2016» можна очікувати після 1 травня 2016 року, коли сплине граничний термін подання декларацій. Фінансові результати кампанії стануть загальновідомими ще пізніше – після 1 серпня 2016 року (граничний термін сплати зобов’язань за поданими деклараціями)/

Загалом, станом на кінець січня 2016 року, киянами було подано 1089 декларацій про майновий стан та доходи із загальною сумою задекларованого доходу 358,2 мільйони гривень. 496 з цих декларацій подано на отримання податкової знижки. Вказаним декларантам буде повернуто 1,8 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб.

 

Головне управління ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку