Головна  →  Новини  →  9 лютого 2016

Вітаємо Інну Клімову з перемогою в молодіжній ініціативі «Добро – це Я»

З листопада 2015 по лютий 2016 року Київським міським центром для волонтерів проводилась молодіжна ініціатива «Добро – це Я», мета якої була закликати якомога більше людей робити добрі справи. Для початку учасникам ініціативи надавався перелік певних заходів, в яких вони повинні взяти участь, а далі - власна ініціатива. Виконання добрих справ підтверджувалися фотографіями розміщеними на сторінках facebook.

Волонтери Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді Оболонського району ознайомились з положенням молодіжної ініціативи «Добро – це я». Інна Клімова - волонтер нашого центру погодилась взяти участь у марафоні добра.

Вона допомагала організаторам при проведенні районного туру фестивалю «Повіримо у себе»; відвідувала тяжкохворих дітей вдома, вітаючи з Новорічно-Різдвяними святами; допомагала спеціалістам центру проводити «Творчу майстерню з виготовлення вітальних листівок», разом зі студентами медичного Університету ім. Богомольця організувала бібліотеку для молоді, а також допомагала у проведенні святкового Клубу молодіжного спілкування та інше.

4 лютого 2016 року в колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулося підведення підсумків молодіжної ініціативи «Добро – це я». Інну було обрано переможцем, вона отримала диплом «Special Respect» та подарунок.

Так тримати Інно!

Перейти до спискуВерсiя для друку