Головна  →  Новини  →  9 лютого 2016

Столичні митники зустрілися з воїнами-учасниками АТО

На запрошення колективу Київської міської митниці ДФС, до них на гостини завітали українські військові, що не перший рік боронять Українську державність на Сході нашої країни.

Так, столичні митники мали приємну нагоду познайомитись з заступником військового комісара м.Києва Олексієм Юрчуком, комбатом 12 батальйону територіальної оборони м.Києва полковником Андрієм Микитою і бійцем цього батальйону, Євгенієм Ніколенко, а також комбатом 41 окремого мотопіхотного батальйону Олександром Бакуліним та особисто подякувати за їх патріотизм та відданість Батьківщині.

Бажання митників зустрітися з українським янголами-охоронцями не випадкове. Адже, нині 5 наших колег-митників мобілізовано для участі в антитерористичній операції.

З червня 2014 року, колектив Київської міської митниці ДФС, на волонтерських засадах, почав активно надавати допомогу бійцям АТО та всіляко їх підтримувати. Протягом всього періоду столичні митники щомісячно відправляли кількатонні автівки з  найнеобхіднішим безпосередньо у зону АТО 52-му батальйону Збройних сил України, 12-й та 14-й бригаді Збройних сил України та батальйону Святої Марії. Це були продукти харчування, сигарети, одяг, взуття, постільна білизна, засоби гігієни, ліхтарі, біноклі тощо.

Київська міська митниця, весь її колектив, і надалі тісно співпрацюватиме з міським військовим комісаріатом столиці для забезпечення бійців всім необхідним, тим самим підтримуючи і своїх колег

В кожного героя своя доля, своя історія і кожен мав право обрати власний життєвий шлях, однак  їх вибір і вчинки гідні наслідування. А ми, як і все мирне населення, подумки з кожним, молимось за всіх, кого призвано для проходження військової служби в «гарячій точці».

Прес-служба Головного управління ДФС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку