Головна  →  Новини  →  11 лютого 2016

Відбувся семінар-тренінг для родин з дітьми “Особлива дитина – щаслива родина”

“Особлива дитина – щаслива родина” … Під таким гаслом у відділеннісоціально-медичної реабілітації дітей з ДЦП територіального центру соціального обслуговування Оболонського району м. Києва в рамках роботи клубу для батьків “Єдність” до Дня Святого Валентина відбувся семінар-тренінг для родин з дітьми.

Гарно оформлена виставка “валентинок”, виготовлених власноруч батьками та дітьми, налаштувала всіх присутніх на святковий лад. В ході проведення заходу учасники семінару ознайомилися з методикою візуалізації бажань, основною ідеєю відомої техніки та правилами для ефективної візуалізації. Дуже уважно матусі слухали виступ психолога Гайдей Л.С. щодо особливостей розвитку особистості дитини, про важливість формування в неї адекватної самооцінки, яку можна виразити формулою “Якщо ти не схожий на інших, це не означає, що ти гірший”.

У теплій, невимушеній атмосфері батьки обмінялися своїми найзаповітнішими мріями, що стосуються майбутнього їх діточок, підготували яскраві візуалізації та достойно їх захистили.

Завершився семінар майстер-класом, який напередодні Дня святого Валентина провели вихователі відділення (Вольська Т.А., Раткевич К.О.). Діти залюбки разом з мамами виготовляли “валентинки”, фотографувалися з ними, а потім подарували своїм люблячим матусям заздалегідь зроблені разом зі спеціалістами відділення вітальні листівки у вигляді сердечок.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку