Головна  →  Новини  →  11 лютого 2016

Київрада надала статуси скверів 4 ділянкам в Оболонському та Шевченківському районах столиці

Сьогодні на пленарному засіданні Київська міська рада погодила надання статусів скверів двом земельним ділянкам в Оболонському та двом земельним ділянкам в Шевченківському районах столиці.

Відповідним рішенням внесені зміни до Програми розвитку зеленої зони м. Києва до 2010 року та концепції формування зелених насаджень в центральній частині м. Києва в частині додання відповідних земельних ділянок до переліку скверів Оболонського та Шевченківського районів.

Так, мова йде про ділянки за наступними адресами в Шевченківському районі:
- вул. Щербакова, 57д орієнтовною площею 0,57 га;
- вул. Академіка Туполєва між будинками №№ 22, 22а, 22б, 22г, 22д орієнтовною площею 0,93 га.

Також статус скверів отримали земельні ділянки Оболонського району:
- просп. Героїв Сталінграда , 51в орієнтовною площею 0,48 га (сквер із дитячим та спортивним майданчиками). Депутати прийняли рішення надати відповідному скверу назву “Сквер імені Героя Небесної сотні Мельнічука Володимира Валерійовича”;
- вул. Північна між будинками №12 та №18 загальною площею 0,59 га (сквер із дитячим та спортивним майданчиками).

Прийняття даних рішень забезпечить законні права та інтереси містян, сприятиме підвищенню рекреаційної привабливості столиці, збереженню зелених насаджень, розвитку зелених зон та позитивному впливу на соціально-культурний розвиток громадян. За цими ділянками доглядатиме “Київзеленбуд” і утримувати сквери будуть районні УЗН.

 

kmr.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку