КМДА Київська міська державна адміністрація


18 лютого 2016

В Оболонському районі відкрили сучасний Центр надання адмінпослуг

В Оболонському районі відкрили сучасний Центр надання адмінпослуг

18 лютого 2016 року в Оболонському районі міста Києва відкрили сучасний Центр надання адміністративних послуг, який створено для поліпшення якості надання послуг мешканцям району.

Право урочисто відкрити Центр та перерізати символічну стрічку було надано заступникові голови Київської міської державної адміністрації Миколі Поворознику, голові Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександру Цибульщаку та директорові Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Наталії Шамрай.

«Перш за все варто зазначити, що покращення надання адміністративних послуг є однією з центральних потреб удосконалення управлінської діяльності місцевих органів влади та децентралізації влади в Україні. Тому відкриття Центру надання адміністративних послуг в Оболонському районі міста Києва є своєрідним символом зміни ставлення держави до громадян. Завдяки Центру в межах одного приміщення мешканці району зможуть у скорочені терміни та в комфортних умовах швидко та зручно отримати більше 70 адміністративних послуг. Для максимальної зручності громадян запроваджено можливість попереднього запису на прийом до адміністратора через «Електронний кабінет» та діє послуга смс-інформування про готовність документів. Крім адмінпослуг можна буде отримати консультації та всю необхідну інформацію у приймальні громадян, яка також розташована на першому поверсі. Ми переконані, що робота Центру в Оболонському районі стане ще одним кроком до забезпечення прозорості, відкритості та доступності місцевої влади та сприятиме забезпеченню дотримання прав, свобод і законних інтересів мешканців району», - зокрема, зазначив голова району Олександр Цибульщак.

Районний Центр надання адміністративних послуг відкрито у реконструйованому приміщенні в оновленому форматі на першому поверсі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. Загальна площа центру – 440 кв. м. Наразі у ньому облаштовано 17 робочих місць.

За принципом «єдиного офісу» і «відкритого простору» в одному приміщенні надають послуги представники різних органів влади. Зокрема, реєстраційної служби Головного територіального управління юстиції у м. Києві, головного управління Держгеокадастру у м. Києві, Оболонського районного відділу ДМС України в м. Києві, відділу обліку та розподілу житлової площі Оболонської РДА та ін.

Центр оснащено електронною системою керування чергою, системою відеоспостереження та центрального кондиціонування. Крім того, розміщено 6 інформаційних стендів з переліком документів, необхідних для отримання адміністративних послуг, інформаційних та технологічних карток.

У приміщенні облаштовано дитячу ігрову кімнату, створено умови для осіб із обмеженими фізичними можливостями, відкрито доступ до мережі Wi-Fi. Крім того, передбачено розміщення відділення «Ощадбанку».

Для зручності мешканців району Центр надання адміністративних послуг за адресою: вул. Героїв Сталінграда, 57 залишиться функціонувати як філія.

ПЕРЕГЛЯД ФОТО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.