Головна  →  Новини  →  20 грудня 2013

Відбулося свято "Веселі старти на льоду"

Відбулося свято "Веселі старти на льоду"

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» 19 грудня у День Святого Миколая за сприяння голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Василя Івановича Антонова відбулось свято «Веселі старти на льоду» на льодовому стадіоні «Льодова арена» (вул. Лайоша Гавро, 4-Г).

Благородною метою подібних заходів є оздоровлення та залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також пропаганда здорового способу життя.

Свято-фестиваль «Веселі старти на льоду» було проведено для дітей пільгових категорій. 120 учнів загальноосвітніх навчальних закладів мали чудову нагоду погратися у сніжки, брати участь у створенні снігової баби та перемогти у естафетах, іграх, льодових конкурсах, позмагатися у силі, спритності, винахідливості та просто відпочити.

У рамках конкурсної програми, яку підготували організатори та партнери фестивалю, були передбачені цікаві змагання з елементами хокею, естафети на ковзанках та інші спортивно-розважальні ігри. Показові виступи з зимових видів спорту.

На переможців змагань чекали заохочувальні призи та святкові подарунки.

Особливі слова подяки висловлюємо керівництву спортивно-оздоровчого комплексу ТОВ "Дивосвіт-плюс" в особі Сергія Тимофєєва за надання спортивної бази.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку