Головна  →  Новини  →  25 лютого 2016

У приміщенні Оболонської податкової інспекції відбувся брифінг за участю керівника інспекції Андрія Пащенка

Нещодавно у приміщенні Оболонської податкової інспекції відбувся брифінг за участю керівника інспекції Андрія Пащенка. Зустріч відбулася з метою обговорення актуальних питань кампанії декларування громадянами свого майнового стану та доходів.

Розпочинаю зустріч Андрій Пащенко зауважив, що цьогорічна кампанія декларування має свої відмінності від попередніх років. І ці відмінності полягають у тому що за результатами 2015 року фізичні особи визначають податкові зобов’язання як з податку на доходи фізичних осіб, так і з військового збору. Крім цього, декларація про майновий стан і доходи подається за новою формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 02.10.2015 за № 859.

Продовжуючи захід керівник інспекції повідомив, що в центрі обслуговування платників ДПІ в Оболонському районі створені сприятливі умови для виконання платниками громадянського обов’язку з декларування доходів. Кожен громадянин може отримати роз’яснення та допомогу при заповненні декларації. Інформація, яка цікавить широке коло платників з питань декларування розміщена на інформаційних стендах та у друкованій продукції (листівки, пам’ятки, буклети тощо). Бланки  декларацій надаються громадянам безкоштовно.

Також Андрій Пащенко звернув увагу присутніх на те, що декларацію громадяни можуть подати до контролюючого органу  в один із таких способів: особисто або уповноваженою на це особою, надіслати поштою або засобами електронного зв'язку.

Сподіваємось на високу свідомість громадян щодо дотримання вимог законодавства з декларування свого майнового стану та доходів – зауважив керівник інспекції на завершення зустрічі.

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м.Києві

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку