КМДА Київська міська державна адміністрація


30 березня 2016

Питання виконання бюджету у 2015 році розглянуто на засіданні Колегії Оболонської РДА

Питання виконання бюджету у 2015 році розглянуто на засіданні Колегії Оболонської РДА

29 березня на засіданні Колегії Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації було розглянуто наступні питання:

1. Про стан виконання бюджету м. Києва в розрізі головного розпорядника – Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за 2015 рік.

2. Про хід виконання Плану заходів з реалізації Програми економічного і соціального розвитку м. Києва в Оболонському районі за 2015 рік.

Начальник фінансового управління Ірина Лахманюк поінформувала присутніх щодо основних бюджетоутворюючих показників доходів бюджету та виконання видаткової частини в розрізі головного розпорядника – Оболонської РДА.

Про фінансово-господарську діяльність освітніх установ району у 2015 році доповіла начальник управління освіти Наталія Вахнюк.

Інформацію щодо використання бюджетних коштів у 2015 році по галузі «охорона здоров’я» представила начальник управління охорони здоров’я Мар’яна Некрасова.

Про хід виконання Плану заходів з реалізації Програми економічного і соціального розвитку м. Києва в Оболонському районі за 2015 рік доповіла начальник відділу економіки, промисловості, інвестицій та регуляторної політики Наталія Журавльова, а також поінформував начальник управління будівництва, архітектури та землекористування Олександр Головко.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.