Головна  →  Новини  →  8 квітня 2016

Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві повідомляє, що фінансування виплати пенсій через Банк «Хрещатик» припиняється

Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві повідомляє, що в зв’язку з введенням з 05.04.2016 року в ПАТ БАНК “ХРЕЩАТИК” тимчасової адміністрації, фінансування виплати пенсій через установи цього банку припиняється. 

Виплата пенсії особам, що отримували пенсію через установи цього банку буде переведена до відділень поштового зв'язку за місцем проживання пенсіонерів (дата виплати пенсії не змінюється). Виплата пенсії за квітень 2016 року особам, що отримували пенсію через ПАТ БАНК “ХРЕЩАТИК” з датами виплати пенсії з 5 по 25 число, розпочнеться 08.04.2016 року додатковими відомостями.

Звертаємо увагу згідно Інструкції про виплату та доставку пенсій, соціальних допомог національним оператором поштового зв'язку УДППЗ «Укрпошта» виплата пенсії за відомостями здійснюється по 25 число кожного місяця. Неотримані суми пенсії за квітень 2016 року будуть виплачені разом з пенсією за травень 2016 року. 

В подальшому за бажанням пенсіонера виплата пенсії може провадитись через установи інших банків, з якими підписано договір на виплату пенсій, або доставлятися додому співробітниками відділень поштового зв’язку. Для цього необхідно подати відповідну заяву до районного управління Пенсійного фонду за місцем перебування на обліку або до управління з координації та контролю за виплатою пенсій.

Перейти до спискуВерсiя для друку