Головна  →  Оголошення  →  25 квітня 2016

УВАГА! Завтра, 26 квітня в Оболонській РДА відбудеться заняття в рамках Курсів саморозвитку та фінансової грамотності населення

26 квітня 2016 року о 15 годині у великій актовій залі Оболонської РДА (II поверх) відбудеться

заняття в рамках Курсів саморозвитку та фінансової грамотності населення

Захід проводиться на виконання Комплексної київської міської цільової програми сприяння розвитку підприємництва, промисловості та споживчого ринку на 2015-2018 роки

Завдання:

  1. Підвищити рівень освіченості мешканців Києва в питаннях: побудови власного бізнесу, підприємництва, фінансової грамотності, тайм-менеджменту та інших темах, пов'язаних з особистісним зростанням.
  2. Підвищити фінансову грамотність і розуміння фінансового ринку з метою боротьби з бідністю та створення середнього класу.
  3. Забезпечити умови для безперервної освіти та підвищення громадянами рівня освіченості незалежно від віку. Підняти рівень самоусвідомлення себе, своїх цілей і цінностей, самооцінки молоді, дати громадянам напрямок і перспективи розвитку для власного заробітку і додаткових джерел доходу.
  4. Надання практичних технік формування навичок власної відповідальності і ефективності, активного мислення, планування і тайм-менеджменту.

Цільова аудиторія: учні випускних класів, студенти технікумів і вузів, молоді батьки, працівники всіх напрямків, підприємці та самозайняті особи.

Ведучі заходу: фахівці Громадської організації «Ліга розвитку науки»

Перейти до спискуВерсiя для друку