Головна  →  Новини  →  29 квітня 2016

В Оболонському районі проведено заміри електромагнітного випромінювання телекомунікаційного обладнання Vodafone

28 квітня 2016 року спеціалістами Головного управління Держсанепідслужби  у м.Києві за ініціативи ПАТ «МТС-Україна» у присутності представників ПАТ «Київенерго», ТОВ «УкррадіоТел», Оболонської РДА, ГО «Громадянський корпус «Азов», громадської приймальні депутата Київради В.Старовойта, представників громадськості та місцевих мешканців проведено заміри електромагнітного випромінювання телекомунікаційного обладнання Vodafone, встановленого поблизу житлових будинків на бойлерних ПАТ «Київенерго» за адресами: просп. Героїв Сталінграда, 26, вул. Героїв Дніпра, 19, вул. Зої Гайдай, 10-А, вул. Маршала Тимошенка, 18.

За результатами оброблення матеріалів про заміри електромагнітного випромінювання по кожному об’єкту спеціалістами Головного управління Держсанепідслужби у м.Києві буде прийнято рішення про відповідність телекомунікаційного обладнання Vodafone санітарним нормам, встановленим чинним законодавством України.

Нагадаємо, що 7 квітня за ініціативи представників громадської приймальні народного депутата України А.Білецького та ГО «Громадянський корпус «Азов» за участі голови Оболонської РДА О.Цибульщака, представників громадської ради при Оболонській РДА, ПАТ «МТС-Україна», ПАТ «Київенерго», Оболонського ТУГУ Держсанепідслужби у м. Києві та мешканців району відбувся «круглий стіл» з питань законності встановлення станцій стільникового зв’язку на дахах бойлерних та шляхів вирішення конфлікту з територіальною громадою, який виник внаслідок встановлення вказаного обладнання.

За результатами обговорення вирішено зобов’язати ПАТ «Київенерго» та ПАТ «МТС-Україна» встановлювати та підключати станцій стільникового зв’язку за участю громадськості та контролюючих органів.

Перейти до спискуВерсiя для друку