Головна  →  Новини  →  29 квітня 2016

Декада педагогічної майстерності вчителів початкових класів у школі № 9

З метою вдосконалення методичної роботи і посилення її впливу на зростання творчого потенціалу кожного вчителя в квітні місяці  в школі було проведено  декаду  педагогічної майстерності вчителів початкових класів. Захід проходив  під девізом «Творчість, праця, успіх».

 Вчителі Рябець Т.О. (1-А), Кухарчук Н.І. (2-А) провели майстер-класи з математики, продемонструвавши  досягнення учнів, їх загальний розвиток у системі розвивального навчання за методикою Ельконіна-Давидова.

Вчителі Назаренко Л.В. (2-Б), Кріпак Л.І. (3-А), Ковальчук Л.П. (3-Б) провели уроки математики з використанням методики педагога-новатора Шостак Л.Ф. Учні демонстрували вміння розв'язувати завдання з логічним навантаженням, обирати раціональний спосіб розв'язування задач, високий рівень теоретичного мислення.

Не відстають від досвідчених вчителів і молоді педагоги: Ященко О.О. (2-Г), Дуб І.О. (1-Б), Медяник А.В. (4-В), Литош В.О. (1-В), які працюють творчо і активно долучилися до проведення  зазначеного заходу. Цікаво і змістовно проведені інтегровані уроки вчителями Корчинською Ю. В. (2-В), Чужась-Редько С. П. (3-В), Кіровою О. А. (2-Г), Михайленко Л. В. (4-Б).

Проведення декади педагогічної майстерності  дає змогу підтримувати все нове, передове, що народжується в діяльності педагогічних колективів, сприяє впровадженню в роботу школи прогресивних форм і методів навчання, вдосконаленню професійної компетентності вчителів.

 

1
009
018
038
dsc_0145
dsc_0815
dsc_0875
dsc_0925
 
 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку