Головна  →  Новини  →  26 травня 2016

Учні ЗНЗ №168 побували на концерті Джамали і мали змогу поспілкуватися з Президентом України Петром Олексійовичем Порошенко

24 травня 2016 року деякі учні 168 школи побували на концерті Джамали і мали змогу поспілкуватись не лише із нею, а й з Президентом України Петром Олексійовичем Порошенко та його дружиною Мариною Анатоліївною.

 Серед запрошених були і Наталія Кондратюк з ДЦП - переможець шкільних та районних олімпіад з фізики, хімії, математики та української літератури. А також - брати Іван та Дмитро Грибенки з обмеженнями слуху, які озвучують мультфільми на студії Film.ua.

Зворушена до сліз Віра Нємкова з ДЦП, яка у 2012 році стала переможцем Київського міського фестивалю для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Україно моя» в номінації вокальний жанр та отримала приз глядацьких симпатій міжнародного «Конкурсу без кордонів», що проходить за підтримки ЮНЕСКО, ніяк не могла заспокоїтися і повірити, що вона спілкується з Президентом України Петром Порошенком, його дружиною Мариною Порошенко та співачкою Джамалою.

Джамала була здивована подарунками дітей ; кожен учень отримав від співачки пам'ятні сувеніри та автографи.

12-річна інвалід з дитинства Анна Діденко подарувала Джамалі власноруч намальовану картину «Вітання з перемогою».

Це було спілкування, про яке учні могли тільки мріяти! Концерт і знайомство з цими високоповажними людьми залишили яскраві незабутні враження і вдячність у серцях дітей.

Мрії збуваються. Учениця 6-В класу Нємкова Віра зустрілася з Джамалою та пані Мариною Порошенко. 

1
2
3
4
57
Перейти до спискуВерсiя для друку