Головна  →  Новини  →  26 травня 2016

Унікальне 3D-шоу продемонструють у День Києва на будівлі КМДА

Під час святкування Дня Києва кияни і гості столиці зможуть відвідати низку культурно-мистецьких заходів. Окрім основної програми та традиційних розваг на Софійській, Поштовій, Контактовій площах та Співочому полі, приготовлено ще одну вражаючу подію – феєричне 3D-шоу, яке відбуватиметься о 21:25 та о 21:55 28 і 29 травня на будівлі Київської міської державної адміністрації.

Тривимірне шоу «Інновації, народжені в Україні!» розповідає про легендарні винаходи геніальних українців ХХ століття. Саме українці винайшли перший гелікоптер, штучний супутник Землі, найбільший літак «Мрія», реалізували космічні польоти, завдяки винаходу рідинного ракетного двигуна, навчилися рятувати людські серця, завдяки протезуванню клапана серця.

На додачу до 3D-шоу організатор видовища – оператор мобільного зв’язку – запропонує киянам і гостям столиці дізнатися трохи більше про інновації українців за допомогою спеціальних велогенераторів, що протягом двох святкових днів будуть встановлені на площі перед будівлею КМДА.

 

kievcity.gov.uа

Перейти до спискуВерсiя для друку