КМДА Київська міська державна адміністрація


14 червня 2016

У Києві відкрили відремонтований парк «Оболонь»

У Києві відкрили відремонтований парк «Оболонь»

Цими вихідними в Оболонському районі після капітального ремонту відбулося урочисте відкриття парку «Оболонь» в ГО «Парк Наталка».

У рамках ремонту було проведено низку робіт: мощення 3 000 кв. м доріжок, облаштовано велодоріжку по периметру парку, встановлено більше 40 лав та більше 10 клумб, альпійські гірки, створено місця для проведення фотосесій та весільних церемоній тощо.

«Активні мешканці Оболоні вже не перший рік билися за повернення краси парку. Завдяки їх зусиллям та активності та за допомоги міської влади ми разом змогли повернути парку його обличчя. Я завжди казав, якщо об’єднати зусилля, то можна гори звернути. Парк «Оболонь» сьогодні – яскравий приклад тому. Я щиро вдячний ГО «Парк Наталка», керівництву Оболонського району, Київраді, меценатам та усім, хто доклав зусиль до оновлення парку», – сказав на відкритті парку заступник голови КМДА Олексій Резніков.

Завдяки допомозі спонсорів-меценатів встановлено дитячий ігровий майданчик у вигляді корабля з дитячою велодоріжкою та зонами для проведення майстер-класів.

Проте, як зазначають місцеві активісти, головною «родзинкою» є надзвичайний вид – в оновленому парку розчистили берег річки, розкривши неперевершені пейзажі Дніпра. Також у оновленому парку «Оболонь» протягом літа діятиме вуличний кінотеатр. Просто неба тут можна насолоджуватись шедеврами світового кінематографу.

 kievcity.gov.ua

ФОТОАЛЬБОМ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.