Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

В Оболонській райдержадміністрації проведено командно-штабне навчання

23 червня в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації відділом з питань надзвичайних ситуацій під керівництвом виконуючого обов’язки голови Лелюка Романа Валерійовича було проведено командно-штабне навчання з переведення Оболонської районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період.

У навчанні взяли участь:

- керівники спеціалізованих служб цивільного захисту Оболонського  району міста Києва;

- заступник військового комісара Оболонського  району міста Києва;

- члени комісії ТЕБ та НС Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації;

- члени комісії з питань евакуації Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації;

 Основну увагу під час проведення командно-штабного навчання було приділено наступним питанням:

1.Перевірка готовності органів управління та сил Оболонської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту міста Києва щодо переведення з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період.

2. Вдосконалення навичок керівного складу органів управління, суб’єктів господарювання щодо  організації виконання заходів переведення з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період.

3.З’ясувати проблемні питання, що виникли під час навчання, визначити основні напрямки роботи з удосконалення дій органів управління щодо переведення з режиму функціонування в мирний час на режим функціонування в особливий період.

 Під час проведення командно-штабного навчання навчальні цілі досягнуто повністю.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку