Головна  →  Новини  →  24 червня 2016

КМДА запрошує на стажування спеціалістів з медіа-комунікацій

Управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату КМДА запрошує на безкоштовне стажування студентів та молодих спеціалістів, які бажають отримати практичні навички у сфері медіа-комунікацій та інформаційної діяльності в системі державного управління.

Стажери отримають змогу «з середини» побачити процес організації забезпечення доступу громадян до публічної інформації, розпорядником якої є міська влада, здобути практичні навички з аналізу і застосування нормативно-правових актів, опрацювання запитів на інформацію, ділового листування,  а також взяти участь у роботі з оприлюднення відкритих даних.

Поділитися досвідом готові і фахівці з інформаційного забезпечення та комунікації. Механізми інформаційної взаємодії влади та громади, особливості роботи зі ЗМІ та інформаційного супроводу, створення і поширення інформаційних матеріалів та реагування на критику – лише десята частина практичних навичок, які можна отримати під час стажування.

Учасники програми стажування також зможуть спробувати себе безпосередньо на робочому місці під час вирішення робочих завдань у ролі редактора/адміністратора веб-порталу, літературного редактора, райтера, прес-секретаря заступника голови КМДА або керівника одного з Департаментів, спеціаліста з внутрішніх комунікацій та медіа-планування.

За підсумками стажери отримають рекомендаційні листи, а найкращі спеціалісти – пропозиції щодо подальшого працевлаштування.

Заявки на стажування можна подавати вже зараз. Проект триватиме до 31 серпня 2016 року. Термін та графік стажування визначатиметься індивідуально з урахуванням побажань стажерів.

Подати заявку на участь у проекті можна, надіславши резюме (бажано – з посиланнями на профілі в соціальних мережах) та мотиваційний лист на електронну адресу: [email protected].

У листі необхідно вказати позиції, які цікавлять найбільше – спеціаліст із забезпечення доступу до публічної інформації, прес-секретар заступника голови КМДА або директора Департаменту, райтер, редактор веб-порталу, спеціаліст із внутрішніх комунікацій та медіа-планування.

Кількість осіб, які зможуть одночасно пройти стажування, обмежена, тому учасники обиратимуться фахівцями управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації за результатами розгляду поданих резюме та мотиваційних листів. Рішення щодо проходження стажування буде надіслано на вказану у резюме електронну адресу.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 202-76-42.

 

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку