Головна  →  Новини  →  18 серпня 2016

Довгоочікувана екскурсія до музею каменю «Мінералія» здійснилася!

Довгоочікувана екскурсія до музею каменю «Мінералія» здійснилася!

Цікаво було всім – дітям, підліткам, молоді та спеціалістам Центру реабілітації! Присутні переконалися - наскільки ж наша Земля багата різноманіттям гірських порід!
Під час екскурсії побачили і, навіть, торкалися до унікальних зразків мінералів та самоцвітів, а їх на виставці більш ніж 1000! Про існування багатьох навіть і не здогадувалися. Діти були дуже активними, задаючи багато питань і, здавалось, зовсім не мали бажання залишати музей.

Також була цікава можливість переглянути тематичний кінофільм. А ще видалася прекрасна нагода придбати зразки камінчиків на пам’ять та навіть прикраси у сувенірній лавці музею. 

Екскурсія була настільки корисною, пізнавальною та захоплюючою, а колектив музею такий професійний та приємний у спілкуванні, що ми вирішили обов’язково повернутися найближчим часом для участі у цікавих майстер-класах.

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Оболонського району дуже дякує всім спеціалістам Музею за гостинність і приємно проведений час!

Перейти до спискуВерсiя для друку