Головна  →  Новини  →  23 серпня 2016

В Оболонському районі відбулись урочисті заходи

В Оболонському районі відбулись урочисті заходи

У День Державного Прапора України голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак разом з представниками громадськості району поклали квіти до пам’ятного знаку Героям України, які ціною власного життя захищали нас від ворогів, та до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, які загинули на Майдані Незалежності під час кривавих подій 2014 року.

Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України відбулась після покладання квітів  на майданчику біля Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. Привітали всіх присутніх зі святом Державного Прапора України та Днем незалежності України голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак, заступник військового комісара Оболонського районного у м. Києві військового комісаріату, полковник Збройних Сил України Максим Синько та директор Другого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Богдан Кушнір.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв, які віддали своє життя за Україну, за її волю та незалежність.

Під час церемонії 25 бійців-учасників АТО за виявлені у захисті державних інтересів особисті мужність і самовідданість, високу професійну майстерність під час виконання завдань в ході проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей та з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України були нагороджені відзнакою начальника Генерального штабу Збройний Сил України у вигляді спеціального нагрудного знаку «Учасник АТО». За виявлені у захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності і безпеки України 6 бійців-учасників АТО  нагороджено  відзнакою Президента України  — медаллю «Захиснику Вітчизни».

Також, відбулося вручення паспортів громадянина України шістнадцятирічним юнакам і дівчатам, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві.

На заході звучали твори у виконанні Оркестру військової частини 3027 Національної Гвардії України.

 

ФОТОАЛЬБОМ 

Перейти до спискуВерсiя для друку