КМДА Київська міська державна адміністрація


19 вересня 2016

У школі № 9 відбувся День інтеграції «Здорова дитина – здорова нація»

У школі № 9 відбувся День інтеграції «Здорова дитина – здорова нація»

У школі № 9, в рамках проведення Дня інтеграції «Здорова дитина - здорова нація», за підтримки Київського міського відділення Національного Олімпійського комітету України з метою популяризації здорового способу життя та залучення школярів до занять фізичною культурою і спортом відбулися осінні Малі Олімпійські ігри та Олімпійський урок у вигляді вікторини.

 На урочистому відкритті виступили: директор школи  Світлана Кучук; чемпіон України зі спринтерського багатоборства серед юніорів з ковзанярського спорту, учасник чемпіонату Європи зі спринтерського багатоборства серед юніорів, член виконавчого комітету Київського міського відділення Національного Олімпійського комітету України Сергій Тимофєєв; представник Київського міського відділення Національного Олімпійського комітету України Наталія Рибальченко, які привітали юних олімпійців та побажали гарного настрою й переможних результатів. Приємно зазначити що поруч з почесними гостями та директором школи стояли переможці різноманітних спортивних змагань, які навчаються у школі, а це більш ніж 70 школярів! Показові виступи, гуртків та секції надихнули всіх глядачів обов'язково перемогти на майбутніх Малих олімпійських іграх. Крім спортивних змагань з туризму, тенісу, легкої атлетики у школі відбулися інтегровані уроки з навчальних предметів на тему здорового способу життя. Наприклад, на уроці інформатики на тему «Кодування та декодування повідомлень», який провела Власенко Ю.М., учні 8-Б класу закодовували прізвища спортсменів, які завоювали для України медалі на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро, а також декодували повідомлення з двійкової системи числення, користуючись міжнародним стандартом ASCII.

В актовій залі для учнів 5-х класів за участю представників Київського міського відділення НОК України відбулась вікторина на знання олімпійських видів спорту та українських спортсменів-олімпійців. Всі учасники заходу отримали сувеніри, а кращі знавці олімпійського руху додаткові подарунки.

Завершилося свято нагородженням переможців та учасників грамотами, кубками та подарунками. Під час закриття Малих Олімпійських ігор всі учні школи взяли участь у флеш-мобі «Україно - перемагай!».

 

За інформацією управління освіти 

 

1
aan_1143
aan_1161
aan_1181
dsc_0215
dsc_0275
dsc_0432
dsc_3626
p60916-121905



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.