КМДА Київська міська державна адміністрація


21 вересня 2016

Міжнародний День миру в гімназії «Потенціал»

Міжнародний День миру в гімназії «Потенціал»

Мир!  Це  слово  звучить по-різному на всіх континентах Землі. Але скрізь воно означає прості й одвічні істини.

Мир - це життя, щастя, радість, чисте небо над головою. Міжнародний день миру відзначають у всьому світі за ініціативою Генеральної Асамблеї ООН, як день всесвітньої відмови від насильства і вогню.

До Міжнародного Дня миру на подвір'ї гімназії «Потенціал» відбулася урочиста лінійка. На захід завітали шановані гості: командир кіборгів Скиба Олександр Сергійович; батько випускника гімназії «Потенціал» - Дурмасенка Олексія, який загинув на Сході нашої країни, захищаючи рідну землю, Дурмасенко Олег Леонідович; директор соціального центру «Перспектива-Оболонь» Семикрас Олександр Васильович.  Відбулося урочисте вручення дипломів учням гімназії, які  в минулому році стали активними учасниками Всеукраїнського проекту «Школа миру». Майбутні посли миру продемонстрували скатертину миру, яку пошила учнівська та учительська родина.

А на завершення свята гімназисти та вчителі запустили голубів миру. Хай літають завжди голуби, послання від серця -  у блакиті. Ми за те, щоб мир був на землі для усіх дітей на цілім світі!

 

sam_0490
sam_0493
sam_0494
sam_0496
sam_0498
sam_0508
sam_0514
sam_0519
sam_0531
sam_0532
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.