Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2016

Відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 

05 жовтня 2016 року в Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації під керівництвом голови адміністрації Цибульщака Олександра Леонідовича було проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району міста Києва, на якому були розглянуті  два важливих питання:

1. Про заходи підрозділів Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації до дій в екстремальних зимових умовах 2016-2017 років.

2. Організація інформування чергових служб щодо аварій на технічних мережах життєзабезпечення мешканців Оболонського району міста Києва.

На засідання були запрошені керівники підприємств, установ та організацій Оболонського району, а також працівники Оболонського РУ ГУ ДСНС України у місті Києві.

Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщак О.Л. відкрив засідання комісії та наголосив на важливості та актуальності зазначених питань.

В обговоренні взяли участь представники Оболонського РУ ГУ ДСНС України у місті Києві, відділу з питань надзвичайних ситуацій Оболонського району міста Києва, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району міста Києва», КП по утриманню зелених насаджень Оболонського району міста Києва, КП ШЕУ Оболонського району міста Києва, управління ЖКГ Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

За результами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації підготовлено протокол, в якому надані доручення керівникам підприємств, установ та організацій Оболонського району щодо підготовки до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку