Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2016

З Днем захисника України!

З Днем захисника України!

Дорогі наші захисники!

Щиро й сердечно вітаю Вас із Днем захисника України – святом, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

З давніх-давен свято Покрови Пресвятої Богородиці було військовим святом січовиків-запорожців. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського люду.  Не одне покоління українців, борців за незалежність та свободу відзначали його як день козацької слави та власної звитяги.

Сьогодні, це свято, в першу чергу, стосується наших героїв - учасників антитерористичної операції і бойових дій, учасників війни за нашу Незалежність, які захищають Україну від російських агресорів та їхніх найманців. Завдяки мужності, доблесті та силі духу наших солдатів і офіцерів щоденно зміцнюється Українська армія, відроджується бойова слава України, а наші рідні мають можливість жити, навчатись, працювати під мирним небом. І вершать цю справу звичайні люди — патріоти своєї Батьківщини.

Бажаю Вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру, і нехай допомагає вам високе покровительство Пресвятої Богородиці.

Голова Оболонської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                    О.Цибульщак

Перейти до спискуВерсiя для друку