Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2016

Щирий промінь благодійності!

У гімназії «Потенціал» було організовано благодійний ярмарок «Відчуй, солдате, все тепло моїх долонь». Кошти, які зібрали учні гімназії, були передані на лікування та реабілітацію Роману Максимцю.

 Роман Максимець, позивний «Іспанець». Солдат батальйону «Донбас - Україна»,  підірвався на міні в Мар'янці в ніч на Івана Купала на бойовому виході. Осколкові проникаючі поранення по всьому тілу, важкі опіки очей та обличчя. Немає правої руки та обох ніг. Після двох шпиталей, Дніпра та Одеси, він зараз знаходиться в травматології у Київському центральному військовому шпиталі. З ним знаходиться мати-пенсіонерка Надія Іванівна та сестра Ірина. Роман переніс багато операцій, та йому доведеться ще пройти декілька операцій та реабілітацію.

Ми не маємо права стояти осторонь людських проблем, замикати у своїх душах чисті поривання до благодійності, цю споконвічну народну рису характеру, бо цим самим ми дуже обділимо, перш за все, самих себе. Дирекція школи вдячна всім, хто долучився серцем до цієї акції, а саме: учням, батькам гімназистів, вчителям, мешканцям мікрорайону, соціальному центру «Перспектива-Оболонь» та всім небайдужим.

З вашою допомогою було зібрано 26 696 грн.! 

 

За інформацією управління освіти

 

dsc05971
dsc05976
dsc05977
dsc05979
dsc05980
dsc05998
dsc06017
dsc06056
dsc06083
Перейти до спискуВерсiя для друку