Головна  →  Новини  →  11 листопада 2016

Учасників АТО нагородили державними ногородами

10 листопада 2016 року в залі засідань Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації урочисто вшанували військових, які з честю захищали суверенітет та цілісність нашої держави на Сході України. 26 учасників антитерористичної операції цього дня були нагороджені медалями «Захиснику Вітчизни», нагрудними знаками «За взірцевість у військовій службі» ІІ та ІІІ ступенів, нагрудними знаками «Учасник АТО» та Подякою Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Державні нагороди бійцям вручили голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак та військовий комісар Оболонського районного у м. Києві військового комісаріату, полковник Збройних Сил України Вадим Слєпко.

Голова району Олександр Леонідович висловив слова вдячності людям, які у непростий для країни час, не шкодуючи свого здоров’я стояли на захисті нашої держави та її кордонів і запевнив, що районна влада всіляко підтримуватиме захисників України.

Дякуєм нашим військовим за проявлену особисту мужність, стійкість, рішучість при виконанні військового обов’язку під час захисту суверенітету та територіальної цілісності України в ході проведення АТО.

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку