Головна  →  Новини  →  21 листопада 2016

Запрошуємо на безкоштовні обстеження раннього виявлення онкологічних захворювань

Впродовж листопада-грудня 2016 року в Києві розпочинається масштабний соціальний проект «Крок до життя. Перевір себе». Це проект з діагностики та раннього виявлення онкологічних захворювань. Завдяки цьому сотні людей зможуть пройти безкоштовне обстеження щодо раннього діагностування онкозахворювань.

Проект проходить у партнерстві з Національною академією медичних наук України і Київським міським онкологічним центром. Суть проекту полягає у безкоштовному обстеженні киян кращими лікарями всіх напрямків (онкологи, мамологи, ендокринологи, гінекологи, хірурги, урологи, дерматологи та ін.) з метою виявлення ознак онкологічних захворювань та подальшим направленням на лікування.

26 листопада з 10:00 до 13:00 запрошуємо Вас на безкоштовне обстеження щодо раннього діагностування онкозахворювань до КНП «Консультативно діагностичний центр» Оболонського району за адресою: Тимошенко,14. Не зволікайте, обов'язково приходьте! Пам’ятайте, на ранніх стадіях симптоми онкологічних захворювань не відчуваються, тому дуже важливо регулярно проходити такі профілактичні огляди. Якщо хвороба виявляється на ранніх стадіях, у 98% випадків вона виліковується.

БУДЬТЕ ЗАВЖДИ ЗДОРОВІ!

Перейти до спискуВерсiя для друку