КМДА Київська міська державна адміністрація


3 березня 2017

До уваги батьків! Оздоровлення дітей пільгових категорій за бюджетні кошти

Згідно з наказом Міністерства соціальної політики України про затвердження плану-графіку розподілу путівок на оздоровлення дітей повідомляємо, що на Оболонський район надано:

(чотири) безкоштовних путівки до УДЦ «Молода гвардія» (Одеса), для дітей Оболонського району віком від 8 до 16 років включно пільгових категорій з 17.03.2017 по 06.04.2017 року;

(чотири) безкоштовних путівки до ДПУ "МДЦ "Артек" (Пуща-Водиця)» (Київ), для дітей Оболонського району віком від 8 до 16 років включно пільгових категорій з 23.03.2017 по 12.04.2017 року.

Путівки фінансуються за рахунок державного бюджету, тобто безкоштовні, та надаються дітям пільгових категорій раз на календарний рік. Безкоштовні путівки надаються дітям пільгових категорій Оболонського району:

1. дітям-сиротам;

2. дітям, позбавленим батьківського піклування;

3. дітям-інвалідам, здатним до самообслуговування (за відсутності медичних протипоказань);

4. дітям, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції;

5. дітям, один із батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту;

6. дітям, які постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф;

7. дітям, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків;

8. дітям із малозабезпечених сімей, які відповідно до законодавства одержують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям.

Заяву та відповідні документи необхідно здати до 11.03.2017 до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Тимошенка, б. 16, к. 224.

Інформація за т. 419-62-94.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.