Головна  →  Новини  →  7 березня 2017

Привітання голови Оболонської РДА Олександра Цибульщака з Міжнародним жіночим днем 8 Березня

Привітання голови Оболонської РДА Олександра Цибульщака з Міжнародним жіночим днем 8 Березня

Дорогі, любі наші жінки!

 З весняним подихом до нас приходить чудове жіноче свято – 8 Березня, в якому тісно переплелися краса розквітаючої природи та чарівна жіноча краса. В цей день хочеться складати букети із самих вишуканих квітів і слів, адже усе найдорожче, що є  у нашому житті, - щастя , радість, надія, кохання, - пов’язане з Вами. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. В усьому, що ми маємо, завдячуємо Вам, милі жінки. Саме Ви творите найважливіше і найвеличніше, утверджуючи в нашому житті мир, злагоду, милосердя, людяність і кохання.

Жодних добрих справ в Оболонському районі не здійснюється без Вашої активної участі: Ви займаєте керівні посади на державній службі, Ви активні громадські діячки, а сьогодення багатьох з Вас зробило волонтерами та благодійницями.

Подвижництво та енергія притаманні нашим сучасницям, які працюють на процвітання української держави. Немає жодного напрямку господарського комплексу, галузі чи сфери діяльності, яка б не підкорилась Вам, шановні жінки. До суто жіночих професій, таких як вчитель, лікар, соціальний працівник, додалися – будівельник, поліцейський, водій та інші. А ще Ви - успішні бізнес-леді та політики, керівники підприємств промисловості та житлово-комунального господарства, торгівлі та фінансових установ. До речі, 6 із 11 депутатів Київради, що опікуються Оболонським районом, це чарівні та енергійні жінки.

І сьогодні, в переддень чудового весняного свята, всім жінкам, які проживають в одному з найпрекрасніших куточків столиці України – Оболонському районі, хотів би висловити глибоку пошану і подяку за вашу доброту і чуйність, любов і толерантність, щирі серця і мудрі душі. Нехай легкими будуть Ваші думи. Нехай успіх та кохання, добробут і злагода, щастя і здоров’я найкоротшою стежиною прямують до Ваших осель, несучи до них родинне тепло, затишок і благополуччя.

Зі святом Вас,  дорогі мої!

 

З повагою

 Голова Оболонської районної

 в місті Києві державної адміністрації                                      Олександр Цибульщак

Перейти до спискуВерсiя для друку