КМДА Київська міська державна адміністрація


20 березня 2017

Урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Щорічно у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

17 березня 2017 року до актової зали Оболонської райдержадміністрації, для привітання з професійним святом, запросили працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Оболонського району. Це особливий день для всіх працівників цієї надважливої галузі, адже в цей день вони отримують слова вдячності за свою нелегку працю, що, на жаль, дуже рідко буває в повсякденному житті.

Традиційно, на початку урочистостей, керівництво міста та району відзначили подяками кращих працівників галузі.

«На сьогоднішній день, комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємось, якою важкою працею забезпечується стабільна робота комунального господарства. Тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, доступні та якісні побутові послуги все це, багато в чому, залежить від Вашого професіоналізму та відповідальності. В житлово-комунальній сфері Оболонського району працюють дійсно віддані справі та порядні люди, які інколи не рахуючись із власним часом, завжди з готовністю приходять на допомогу, оперативно ліквідовуючи аварії та наслідки стихій. Завдяки вашій сумлінній праці та щоденному виконанню професійного обов'язку комунальне господарство Оболонського району функціонує 24 години на добу. Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі. Нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу" - зазначив голова району Олександр Цибульщак.

Крім того, щирі слова подяки на адресу працівників галузі прозвучали від депутата Київської міської ради Людмили Костенко, представника Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, головиРади Київської міської профспілки працівників житлово-комунального господарства та сфери послуг Віктора Сурмака.

Після офіційної частини заходу відбувся святковий концерт.

ПЕРЕГЛЯД ФОТО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.