Головна  →  Новини  →  22 березня 2017

Під час пожежі в житловому будинку врятовано двох осіб

19 березня о 22:56 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на 12-му поверсі багатоповерхівки по вул. Зої Гайдай, 7, виникла пожежа.

На місце події негайно прибули рятувальники 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось, займання сталося в одній із кімнат квартири. О 23:41 займання було ліквідовано. Внаслідок пожежі пошкоджено меблі та особисті речі мешканців.

Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували чоловіка 1990 року народження та дівчину 1997 року народження. Бійці вивели врятованих на свіже повітря та передали працівникам медичної служби.

За попередніми даними, причиною пожежі є необережне поводження з вогнем мешканця квартири (ймовірно, чоловік палив у ліжку), але остаточну причину пожежі встановить слідство.

Шановні громадяни! Будьте обережні з вогнем - не куріть у ліжку, особливо у нетверезому стані, не залишайте увімкненими без нагляду прилади опалення, газові плити, печі, не залишайте дітей дошкільного віку без нагляду. Будьте уважними, бережіть себе!

  

Оболонське РУ ГУ ДСНС України у м. Києві

 

Перейти до спискуВерсiя для друку