КМДА Київська міська державна адміністрація


24 березня 2017

Розпочато організаційну роботу з проведення Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» Національним агентством України з питань державної служби оголошено проведення у 2017 році щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Конкурс проводиться серед державних службовців в номінаціях:

-  «Кращий керівник»;

-  «Кращий спеціаліст».

Виконуючи доручення Київського міського голови В.Кличка, в Оболонській райдержадміністрації розпочато організаційну роботу щодо проведення конкурсу, який планується провести в квітні-травні 2017 року.

Відповідно до розпорядження Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації від 22.03.2017 №124-К утворено організаційний комітет по проведенню щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»,  який буде приймати заяви від охочих взяти участь у конкурсі.

Подавати заяви щодо участі у конкурсі необхідно до відділу управління персоналом Оболонської РДА, каб.424, відповідальна особа - Машошина Людмила Віталіївна, тел. 464 44 50.

З Порядком проведення конкурсу можна ознайомитись тут .



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.