Головна  →  Новини  →  10 квітня 2017

Урочисте відкриття спортивного залу в школы № 256 Оболонського району

Урочисте відкриття спортивного залу в школы № 256 Оболонського району

Навесні 2017 року в житті школи І-ІІІ ступенів № 256 м. Києва сталася визначна та радісна подія: учні та педагоги школи отримали капітально відремонтований сучасний спортивний зал.

Урочисте відкриття спортивного залу відбулося 07 квітня 2017 року. Розділити радість учнів, батьківської громади та педагогічного колективу завітали:

- депутат Київської міської ради Костенко Людмила Василівна,
- начальник Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Вахнюк Наталія Миколаївна,
- начальник відділу експлуатації, ремонту, реконструкцї та будівництва Оболонського Управління освіти Калініченко Олег Петрович,
- директор ДСШ олімпійського резерву «Зміна» Капічін Олексій Іванович,
- директор будівництва Кукса Володимир Миколайович,
- тренери спортивних команд школи № 256, ДСШ «Зміна» та «Єдність»,
- голови батьківських комітетів, батьки, вчителі та інші поважні гості.

Працівники навчального закладу висловлюють свою найщирішу вдячність Костенко Л.В., Вахнюк Н.М., Калініченко О.П., Кукса В.М. за надану допомогу та активне сприяння у проведенні ремонту-реконструкції спортивного залу. Також дуже вдячні Капічіну О.І. за цінні пам'ятні подарунки юним спортсменам.

Відкриття спортивного залу після капітального ремонту - найочікуваніша подія для учнів школи. Тепер у світлому, просторому, сучасному спортивному залі учні школи мають змогу займатися улюбленими видами спорту як на уроках фізкультури, так і у спортивних секціях. Очі дітей сяють радістю, а душі наповнені великими планами на майбутнє та натхненням до нових спортивних досягнень. За давньою традицією гостей зустріли з хлібом та сіллю, після чого було перерізано символічну стрічку на дверях відремонтованого спортивного залу. 

За інформацією управління освіти

 

1
2
3
4
7
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку