КМДА Київська міська державна адміністрація


21 квітня 2017

Затверджено план заходів з нагоди 31-х роковин Чорнобильської катастрофи

Затверджено план заходів з нагоди 31-х роковин Чорнобильської катастрофи

26 квітня вся Україна відзначатиме сумну дату в новітній українській історії – 31-у річницю аварії на Чорнобильській атомній станції, подія, яка змінила Україну і змінила весь світ. Цього дня вшановують героїзм працівників ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, працівників міліції - всіх, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

З нагоди цієї пам'ятної дати  в Оболонському районі міста Києва заплановано провести низку тематичних заходів.

25 квітня 2017 року о 12:00 відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів до пам'ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи (вул. Малиновського, 6) за участю представників районної влади, ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС та мешканців району. 

26 квітня 2017 року учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілі від Чорнобильської катастрофи, як проживають в Оболонському районі, візьмуть участь у  покладанні квітів та гірлянд до Меморіального кургану Героїв Чорнобиля на території церкви Св. Архангела Михаїла УПЦ МП, пам’ятного знаку „Воїнам Чорнобиля” та поминальному молебні в пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи (просп. Миру, 16).

Також, протягом квітня, в закладах освіти та бібліотеках району відбуваються виховні години, бесіди, книжкові виставки, перегляд кінофільмів, присвячених 31-м роковинам аварії на Чорнобильській АЕС, літературно-мистецькі заходи за участю учнів загальноосвітніх навчальних закладів та учасників ліквідації наслідків аварії.  

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.