Головна  →  Новини  →  24 квітня 2017

Відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

В Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації під керівництвом очільика району Цибульщака Олександра Леонідовича, було проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району міста Києва, на якому були розглянуті три важливих питання:

  1. Про заходи органів управління Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації щодо забезпечення пропуску весняної повені 2017 року та виконання протипаводкових заходів підприємствами та установами району.
  2. Про виконання протипожежних заходів в КП Святошинського лісопаркового господарства та на територіях зелених насаджень Оболонського району міста Києва.
  3. Про вжиття заходів до підготовки командно-штабного  навчання (далі – КШН) з органами управління та силами цивільного захисту Оболонської районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту (із залученням органів евакуації) щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у разі виникнення аварії на залізничному транспорті.

На засіданні виступили представники Оболонського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві, КП Святошинське ЛПГ та відділу з питань НС Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

За результатами роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації підготовлено протокол, в якому надані доручення щодо вищезазначених питань.

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку