Головна  →  Новини  →  24 травня 2017

Із 26 до 28 травня відділення «Ощадбанку» змінять час роботи через впровадження ІТ-проекту «UnitedData/Об’єднані дані»

Із 26 до 28 травня відділення «Ощадбанку» змінять час роботи з п’ятниці до понеділка. Такі зміни пов’язані з технічними роботами з переносу даних і підключення банку до нової системи «UnitedData/Об’єднані дані» обслуговування клієнтів м. Києва та Київської області. Більшу частину робіт задля мінімізації незручностей проведуть у вихідні дні.

Графік роботи відділень «Ощадбанку» м. Києва та Київської області:

П’ятниця 26.05.2017

  • відділення працюватимуть до 13:00;

Субота 27.05.2017

  • відділення не працюватимуть;

Неділя 28.05.2017

  • відділення не працюватимуть.

Також у період із 26 до 28 травня 2017 року можливе часткове обмеження функціоналу роботи онлайн-сервісів «Ощад 24/7» для клієнтів Києва та Київської області лише в частині перегляду залишків поточних рахунків. Операції за платіжними картками у банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах і торговельно-сервісній мережі проводитимуться в звичайному режимі без обмежень.

Із запуском наймасштабнішого, стратегічно важливого ІТ-проекту – «UnitedData/Об’єднані дані» можна ознайомитися на сайті «Ощадбанку». «Ощадбанк» перепрошує за можливі незручності.

Довідково.

Для покращення якості обслуговування банк розпочав впровадження проекту «UnitedData», що базується на новій технології автоматизованої банківської системи (АБС) «Мульті-МФО». Нова технологія забезпечує значне зниження трудомісткості операцій, що дає змогу значно прискорити обслуговування і підвищити якість надання послуг. Після її впровадження клієнти зможуть обслуговуватись за всіма продуктами (кредитами, депозитами, картками) в будь-якому відділенні «Ощадбанку» незалежно від того, де відкривалися рахунки та куди звернувся клієнт.

kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку