Головна  →  Новини  →  26 травня 2017

Київрада спрямувала додаткові кошти на ремонт житла й асфальтування прибудинкових територій

25 травня на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до бюджету міста на 2017 рік. Про це повідомляє прес-служба Київради.

У рамках коригування, міська влада виділила понад півмільярда гривень на житлово-комунальне господарство столиці. Кошти спрямують на капремонт об’єктів житлового господарства – житлового фонду, облаштування дитячих та спортивних майданчиків, асфальтування прибудинкових територій.

Збільшення видатків стало можливим за рахунок залишків коштів на початок року.

«Загалом передбачається збільшення видатків бюджету міста на 1,6 мільярдів гривень. Також у рамках коригування кошторису столиці, ми передбачили виділення 70 мільйонів гривень на капітальний ремонт та покращення матеріально-технічної бази дошкільних навчальних закладів. 45 мільйонів готові спрямувати на встановлення підземних та наземних контейнерів для побутових відходів. На придбання спеціальної техніки для демонтажу незаконно встановлених рекламних конструкцій передбачили 11 мільйонів гривень. Також ми надали дотацію комунальному підприємству «Київпастранс» для часткового погашення різниці в тарифах для перевезення», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету, Андрій Странніков.

Також збільшено видатки на утримання закладів охорони здоров’я – понад 103 мільйони гривень; на міські цільові програми «Турбота. Назустріч киянам» та «Соціальне партнерство» – 53 мільйони гривень.

А за рахунок субвенції з державного бюджету Київрада спрямувала майже 600 мільйонів гривень на модернізацію та оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів у 2017 році.

Проект рішення підтримали 75 міських обранців.

Перейти до спискуВерсiя для друку