Головна  →  Новини  →  26 травня 2017

Вітальне слово Олександра Цибульщака зі святом Останнього дзвоника

Дорогі учні!

Шановні вчителі та батьки!

 

Від щирого серця вітаю Вас зі святом останнього дзвоника. Це свято знаменує завершення чергового навчального року, а отже, наймолодшими вже взято першу сходинку на шляху пізнання, а найстарші з досить відчутним багажем знань, умінь, досвіду готові найближчим часом вирушати у доросле, сповнене несподіванок і випробувань самостійне життя.

Хвилюючим цей день є і для ваших вчителів та батьків, дорогі діти, адже саме вони були поруч, коли Ви відчували невпевненість і додали труднощі, коли досягали мети і раділи першим перемогам. Ніколи не  забувайте, що коріння вашого життя щедро сповнене цілющою силою України – її багатющими культурними традиціями та історією, мудрістю і незбагненною стійкістю її народу. Вам, сьогоднішнім випускникам, нести правду про Україну у світ, бо вона потребує цього, можливо, як ніколи. Вам розбудовувати її, творити заново, подекуди, на жаль, піднімаючи з руїн, - у такий вже час ви народилися. Декому випаде честь захищати Батьківщину і словом , і ділом… Тому, насамперед, хочеться побажати вам мирного неба.

Будьте на шляху вірними своїй мрії, своїй дружбі, своєму коханню, своїм рідним та своїй Батьківщині – вірними собі. Будьте наполегливими і сміливими. Не бійтеся помилитися, адже не помиляється лише той, хто нічого не  робить. Не бійтеся взяти на себе відповідальність за власний вибір, адже все життя – це суцільний вибір можливостей, запропонованих часом. Бійтеся скривдити людину, бійтеся брехні і підлості, бійтеся загубити те, що дароване вам Богом – людську подобу.

З надією дивляться на вас ваші батьки, вчителі, країна. Ви – їхнє майбутнє. Ви їхнє продовження. Це вас, як провідникам, першопрохідцям, відкривати Україні Європу, адже ваше покоління має великі шанси навчатися у кращих європейських університетах.

Всім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих вражень від літніх канікул, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

Усім вам добра й благополуччя, міцного здоров'я, щастя і затишку у вашому домі!

 

 

За найкращими побажаннями

Голова

Оболонської районної

в місті Києві державної адміністрації                                 О.Л. Цибульщак

Перейти до спискуВерсiя для друку