Головна  →  Новини  →  26 травня 2017

Благодійний «Грінченківський бал» провели в Оболонській райдержадміністрації

Студенти та викладачі Київського університету імені Бориса Грінченка провели благодійний «Грінченківський бал», на якому зібрали кошти  на навчання двох членів великої університетської родини, студентів із особливими потребами.

–  Другокурсник Інституту людини Сергій та третьокурсниця Настя з Інституту філології не просили нас ні про що, але ми знаємо, що їм потрібна допомога, – сказав, відкриваючи бал, Олексій Жильцов, проректор університету з науково-методичної та виховної роботи і голова університетського Благодійного фонду сприяння розвитку освіти. – Сергієві допомагає бабуся, а Насті мама. Проте їм складно добиратися на навчання, тому цієї зими вони зробили коротку вимушену перерву. Отож зібрані нами кошти, можливо, підуть на оплату автомобіля чи на необхідні для навчання матеріали.

Цього разу для традиційного «Грінченківського балу» свої двері відчинила столична Оболонська райдержадміністрація – у її колонній залі вальсували не лише студенти, а й викладачі, працівники адміністрації. Народний артист України, професор університету Григорій Чапкіс дав урок танцювальної майстерності. А ще студенти і викладачі Інституту культури у супроводі свого камерного оркестру подарували глядачам концерт. Студенти, які опановують образотворче мистецтво та секрети кераміки, виставили на продаж власні витвори. Ось так, ніби сама собою, наповнилася скринька товариської допомоги.

Минулої осені «грінченківці»  організували студентський бал у колонній залі Київської міськради: зібрали кошти на лікування трьом своїм ровесникам.

 

http://grinchenko-inform.kubg.edu.ua

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку