Головна  →  Новини  →  26 травня 2017

«Зроблено в Києві» — нові можливості для столичних виробників

25 травня в приміщенні Виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» в рамках святкування Дня Києва відбулася виставка-презентація промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві», яка з цього року набуває щорічного статусу. Оболонський район на виставці був представлений 15 промисловими підприємствами та 1 науковою установою. Це ПАТ «Промзв’язок», ПАТ «Завод «Маяк», ТДВ КВО «Медапаратура», ПАТ «ТОДАК», КСП «Пожтехніка» (галузь машинобудування); АТ «Чинбар», ПП «Ярослав», ТОВ «Фальком» та ТОВ «Сонце»  (легка промисловість); ТОВ «Перший трубний завод» та МП у формі ТОВ «Удача» (металургія); ПАТ «Оболонь» та ПАТ «Макаронна фабрика» (харчова промисловість); ПАТ «Київський завод «РІАП» (хімічна промисловість); ТОВ «Український папір» (поліграфія) та Український геолого-розвідувальний інститут.

Експозицію Оболонського району представляли голова Оболонської РДА Олександр Цибульщак та перший заступник голови Роман Лелюк, а також керівники підприємств - учасників виставки. Стенди району оглянули керівники держави та міста, а також представники Торгово-промислової палати України, іноземних делегацій та посольств, структурних підрозділів КМДА тощо. З особливою увагою присутні на заході Прем’єр-міністр України В. Гройсман та мер міста В.Кличко ознайомилися з експозицією Київського виробничого об'єднання «Медапаратура» - одного з провідних підприємств району, лідера медичного приладобудування України.

Підприємство виробляє рентгенівські діагностичні комплекси різної конфігурації з цифровою обробкою зображення. Також популярністю у медичного персоналу користуються флюорографічні, а також  рентгенівські апарати, оснащені сучасними цифровими приймачами і спеціалізованими програмно-апаратними комплексами. Продукцію під маркою об'єднання знають у 26 країнах світу.

Також у рамках заходу відбулося нагородження переможців конкурсу «Кращий експортер року». Серед нагороджених – підприємства Оболонського району: АТ «Чинбар» (виробництво натуральної шкіри та виробів з неї), ТОВ «Київська макаронна фабрика» (виробництво макаронних виробів), СП у формі ТОВ «РІФ-1» (пошиття взуття).

Наші вітання переможцям!

 

ФОТОАЛЬБОМ

 

За інформацією  сектору з питань промисловості,

підприємництва та регуляторної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку