КМДА Київська міська державна адміністрація


2 червня 2017

В Оболонському районі відбулось командно- штабне навчання з цивільного захисту

В Оболонському районі відбулось командно- штабне навчання з цивільного захисту

 Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту міста Києва на 2017 рік» 01 червня в Оболонському районі було проведено командно-штабне навчання з органами управління та силами цивільного захисту Оболонської районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту щодо виконання завдань під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у разі виникнення аварії на залізничному транспорті (із залученням органів з евакуації).

 До навчання залучалися:

- особовий склад комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації;

- особовий склад районного управління поліції;

- особовий склад районного управління головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій;

- особовий склад комунальної аварійно-рятувальної служби (Київська служба порятунку);

- відділ з питань надзвичайних ситуацій району;

- служби цивільного захисту району.

Навчання розпочалося о 07:00 з отриманням оперативним черговим Оболонської райдержадміністрації ввідної про виникнення надзвичайної ситуації пов’язаної з терористичним актом на залізничній колії в районі шляхопроводу по вул. Полярній, 20 та погіршенням метеорологічних умов. Згідно з «Планом дій органів управління та сил цивільного захисту Оболонського району міста Києві при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій» було проведено оповіщення керівного складу адміністрації та членів комісії з питань техногенно-екологічно безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району. Засідання комісії з питань ТЕБ та НС розпочав голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації – керівник районної ланки територіальної підсистеми міста Києва єдиної державної системи цивільного захисту Цибульщак Олександр Леонідович,  повідомив мету та цілі спільного командно-штабного навчання.

Під час командно-штабного навчання дії членів комісії ТЕБ та НС та начальників служб цивільного захисту Оболонського району оцінювалися представниками ДСНС України та керівництвом управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

ФОТОАЛЬБОМ

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.