Головна  →  Новини  →  15 червня 2017

День медичного працівника відзначили в Оболонському районі

День медичного працівника відзначили в Оболонському районі

Щоб хто не говорив, але найдорожчій скарб людини — це здоров’я.

Саме тому професія лікаря в особливій пошані ще з тих пір, коли операції проводились у печері за допомогою каменю, шаманського бубну та вогню.

З нагоди Дня медичного працівника, 15 червня 2017 року, голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак привітав медичних працівників району з професійним святом.  «Я пишаюсь нашими високопрофесійними лікарями, медичними сестрами та іншими медичними працівниками. Ви щодня самовіддано виконуєте свою благородну місію — надаєте допомогу абсолютно незнайомим людям. Ви даруєте душевне тепло, надаєте надію і повертаєте здоров’я та життя. Тому в цей святковий день прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, за врятовані життя і здоров'я людей, за допомогу у вирішальну годину, тепло очей, корисну пораду, за віру і надію, яку ви даруєте людям. Бажаю, щоб у вас завжди була підтримка і розуміння рідних і колег, здоров'я, щастя миру і благополуччя Вам!», - заначив голова району.

За сумлінне ставлення до виконання своїх службових обов’язків та з нагоди святкування професійного свята — Дня медичного працівника України, медичні працівники району були відзначені подяками від голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака.

Вітаємо наших найкращих медичних працівників зі святом!

 

ФОТОАЛЬБОМ 

Перейти до спискуВерсiя для друку