КМДА Київська міська державна адміністрація


19 серпня 2017

Олександр Цибульщак представив звіт про роботу районної влади у І кварталі 2017 року

Олександр Цибульщак представив звіт про роботу районної влади у І кварталі 2017 року

18 серпня цього року голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак прозвітув про результати діяльності райдержадміністрації за І півріччя 2017 року.

На заході були присутні мешканці району, представники депутатів Київради, керівництва та структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації, підприємств та організацій району, ОСББ і ЖБК, органів самоорганізації населення. 

Олександр Леонідович під час своєї доповіді зазначив, що основними завданнями районної влади були та залишаються забезпечення соціальних стандартів, стабільне функціонування системи охорони здоров’я, освіти, культури та всіх галузей, які мають забезпечити належний рівень життя мешканців регіону.

Під час звіту голова зупинявся як на досягненнях району, так і на проблемних питаннях в різних галузях і сферах та продемонстрував презентацію проведеної роботи. 

"Для забезпечення прозорості та вільного доступу громадян до інформації ми постійно проводимо роботу щодо налагодження ефективного зворотного зв’язку між райдержадміністрацією та громадськістю району, залучення активних мешканців, членів Громадської ради до участі в процесі обговорення та прийняття рішень, пов’язаних з інтересами різних соціальних груп, посилення громадського контролю за ефективністю та якістю надання послуг тощо", - зазначив Олександр Цибульщак.

Також голова району наголосив: "Підтвердженням відкритості, доступності, прозорості у роботі районної влади, готовності до діалогу з громадою є реалізація багатьох проектів та ініціатив мешканців району. Завдяки проведенню постійних консультацій з громадськістю, тісній співпраці з депутатами Київської міської ради продовжується реконструкція парку «Оболонь» або як його називають - «Наталка», відновлення парку відпочинку «Пуща-Водиця», створення парку біля річки «Почайна», очищення та благоустрій джерел і озер Пущі-Водиці, реалізація інших громадських проектів, створення нових скверів та благоустрій занедбаних територій, встановлення «лежачих поліцейських», облаштування дитячих та спортивних майданчиків".

"Ми дійсно готові до діалогу, ми чуємо та враховуємо конструктивні пропозиції та побажання, що дає змогу формувати дієвий механізм вирішення багатьох проблем, що виникають у стосунках між районною владою та громадою, і, насамперед, це дає можливість подолати відчуженість між нами, адже ціль у нас одна – підвищити рівень комфортного проживання оболонців в нашому рідному районі та зробити його цікавим і привабливим для гостей", -  завершуючи свій звіт підвреслив голова району.  

Після презентації звіту, Олександр Леонідович відповів на запитання присутніх щодо діяльності районної держадміністрації, вирішення проблемних питань життєдіяльності Оболонського району та планів на майбутнє.

Крім того, перший заступник керівника Київської міської прокуратури №5 Віталій Голуб проінформував присутніх про стан законності та заходи по її зміцненню на території Оболонського району упродовж І півріччя 2017 року.

Відео

Текстовий варіант звіту

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.